Coach and Horse „Ki vezet a végén?” tréning

Tréning

Coach and Horse „Ki vezet a végén?” tréning

Mi a hiteles vezetővé válás titka? Jól működő, egy irányba húzó csapat? Kifinomult vezetői készségek? Hogyan motiváljam az embereimet? Mennyit ér az elkötelezettség?


A párhuzam a lovakkal való munka és egy lelkes elkötelezett csapat irányítása között látványos és egyértelmű. Egy csapat működ(tet)ése egy megfelelő mértékű összhang nélkül szinte elképzelhetetlen. A hatékony és eredményes csapatmunka előfeltétele a megértés, a nyílt, tiszta és egyértelmű kommunikáció. Mit szeretnék? Mikor? Hogyan? Ha mást mond a parancsszó és mást a testbeszéd, ill. a belső szándék, a ló, a beosztottakhoz hasonlóan ezt megérzi és az utóbbi szerint fog cselekedni.

Cél:

Az egészséges vezetői stílus kialakítása, saját stílusunk felismerése alakítása. A képzés középpontjában a vezető személyisége áll, és annak szerepe a bizalom és együttműködés légkörének megteremtésében és fenntartásában. Rávezet, hogy az erő (pozíció) miért nem kínál valódi megoldást. Megismerjük az értő figyelem szerepét a vezetésben, az emóció jelentőségét, csakúgy mint az erőszakmentes kommunikációt, mint egyetlen hatékony eszközt (vezetői) céljaink eléréséhez. www.treninglovakkal.hu

Egy nap a néma kommunikáció mestereivel! – Nem lovas képzés, a részvételhez nem szükséges lovas tudás!


" Nagyon örültem, hogy részt vehettem az egyedi és meghatározó élményt nyújtó asszertív kommunikációs tréningen. Munkánk során fontos,hogy szorosan tudjunk együtt dolgozni kollégáinkkal, egymást tolerálva és segítve hiszen ez a jó teljesítmény alapfeltétele.Szükséges felismerni előnyeinket és fejlesztendő területeinket, amire a lovas tréningcég lendületes és profi csapata kiválóan rávilágított. Az eredmények napjainkban is érezhetőek, mind egyénileg,mind pedig csapatban tudjuk hasznosítani a tréning által nyújtott ismereteket."

Gyarmati Dóra, kereskedelmi és marketing vezető, Maxxon Reklámügynökség.

Szolgáltatóról bővebben

Ár (bruttó) 69 490 Ft

Szolgáltató

EduCare Hungary
Feliratkozás

Iratkozz fel a 'EduCare Hungary' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!