A Befolyásolás művészete - Egy mentalista tanácsai üzletépítőknek

Kalandozás egy világhírű mentalistával az illuzionizmus rejtélyes világában. A tréning során a bűvészszakma rejtélyes trükkjein keresztül ismerkedünk a hatásgyakorlás eszközeivel. A megélt élményekre építve tudatosítjuk a tapasztalatokat, feltárjuk azok tudományos hátterét, átültetjük őket saját mindennapjaink gyakorlatába.


Bővebb infók: www.befolyasolasmuveszete.hu

A „Befolyásolás művészete” program egy egyedülálló tréningmódszer a befolyásolás, érdekérvényesítés technikáinak elsajátításához. Izgalmas, szórakoztató „új út” saját meggyőzési technikánk hatékonyságának növelésére.

Hogyan legyünk érdekesek? Hogyan tegyünk visszautasíthatatlan ajánlatot? Hogyan építsünk vásárlói/munkatársi hűséget? Miért fontos az első benyomás, illetve van-e lehetőségünk javítani? Mi az, aminek eddig még senki nem tudott ellenállni? A sikeres kapcsolatépítés varázslata?

Könnyen elsajátítható „varázslatos” tippek, trükkök, amik azonnali bevétel-növekedést okoznak. Módszerek, amelyekkel ellenállhatatlanok lehetünk. A titok: A HATÁS.

" A tréning hatására „ösztönös tárgyalóból” „tudatos hatásgyakorlóvá” válhattam. Az üzletkötési hatékonyság fokozása, és ezáltal a jövedelmem növekedése nem kérdés többé. Köszönöm, srácok! "

K.G.,üzletkötő, területi képviselő, Budapest.

 

Rendezvény ideje:
2016. ápr. 08. 09:00 - 17:30

Rendezvény helyszíne:
1082 Budapest, Corvin sétány 1/b. - Kompót Bisztró, DumaklubÉrtékelések

Termék / szolgáltatás
Értékelés
Százalék
A Befolyásolás művészete - Egy mentalista tanácsai üzletépítőknek
EduCare Hungary
2016. ápr. 08. 09:00 - 2016. ápr. 08. 17:30
Elégedettség: 8
Fejlődés: 8
Ár/érték: 8
Ajánlanám: 10
Szolgáltatóról bővebben

Nem aktív ajánlat

Szolgáltató

EduCare Hungary
Feliratkozás

Iratkozz fel a 'EduCare Hungary' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!