Online marketing tréning kezdőknek

Ez az online marketing képzés azoknak szól, akik most ismerkednek az internetmarketinggel vagy úgy érzik, szükségük van az ismereteik rendszerezésére.

Azoknak is ajánljuk, akik helyett más végzi el a marketing feladatokat, de szeretnének rálátni az online folyamatokra. Az online marketing alapjaitól indulva a tréning résztvevői megismerik a 2016-ban leghatékonyabb marketing eszközöket, segítséget kapnak a weboldaluk helyes felépítéséhez, szó lesz a netes bizalomépítésről, az e-mail marketingről, a Facebook üzleti szerepéről, a Google-ről, a keresőoptimalizálásról, az AdWords-ről, a szövegírásról és az online stratégiákról is.  

A tréning tematikája:

  • Az online marketing jelentősége – miért legyünk jelen online?
  • Leggyakrabban használt hatékony marketing-eszközök 2016-ban.
  • Milyen a jó weboldal? Miért fognak tőlem vásárolni?
  • Facebook üzleti célra – nekem is megéri?
  • Az e-mail marketing rendszere
  • Google-titkok
  • Mi az a SEO? Hogyan tegyem keresőoptimalizálttá a weboldalam?
  • Google Adwords és Google Analytics
  • Hasznos és ingyenes Google eszközök
  • Üzleti kapcsolatépítés – kinek való? Milyen lehetőségei vannak?

 

Nagyon szeretek kezdőknek tréninget tartani. Jó látni azt, amikor valaki, aki a tréning elején még azt sem tudta, mi az a Google Analytics, délután már url builderrel létrehozott linkeket készít. (Szaladják Linda)

Időpontja: 2016. április 28. csütörtök 9:30-17:00-ig.
Helyszín: Lurdy Konferencia-és Rendezvényközpont, 1-es terem
Résztvevők száma: maximum 27 fő
Catering: szünetekben kávé, üdítő, péksütemény

Néhány visszajelzés a tréning korábbi résztvevőitől:

"Ez volt életem egyik legjobb tréningje. A fogadtatás családias, az előadás lényegre törő, az előadó pedig profi. Kezdő marketingesként is nagyon jól érezem magam és mindent megkaptam (talán még többet is) amit vártam. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, kezdőknek mindenképp, de haladó marketingesek is sok olyan részlettel találkozhatnak, ami még ismeretlen számukra."

"Még sehol nem tapasztaltam olyat, hogy az előadó minden kérdést meg tudott volna válaszolni. Itt ez történt. Linda nagyon felkészült, nagy szaktudással rendelkezik, ez az előadásán és az interaktív beszélgetés alkalmával is megmutatkozott."

Eltöltöttem egy tartalmas napot az online marketing tréningen. Olyan gondolatokra, lehetőségekre világított rá a tanfolyam oktatója, amire nem is gondoltam. Őszintén ajánlom mindenkinek, hogy vegyen részt egy előadáson. Meglátják, sok hasznos tapasztalattal lesznek gazdagabbak."

Rendezvény ideje:
2016. ápr. 28. 09:30 - 17:00

Rendezvény helyszíne:
Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14

Szolgáltatóról bővebben

Nem aktív ajánlat

Szolgáltató

Szaladják Linda
Feliratkozás

Iratkozz fel a 'Szaladják Linda' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!