21. századi életstílustervező

Ebook

21. századi életstílustervező

Kezdjük azzal, hogy miért jók az útmutatások:

Amikor elolvasol egy sikerkönyvet, egy történetet vagy egy összefoglaló gondolatot, megnézel egy inspiráló videót, meghallgatsz egy eredményt, akkor elindul egy folyamat: tetszik, elgondolkoztat, egyetértesz vele, úgy érzed igen, ezt kerestem eddig, ez hiányzott az életemből, ezt én is meg tudom csinálni, vagyis motivációt ad ahhoz, hogy fogadalmat tegyél, egyetérts akár egy mondatával vagy megadja a lökést. Ez jó!

Akkor, miért nem gazdag, boldog, egészséges, okos, karcsú, sikeres... mindenki? Miért nem sikerül mindenkinek? A recept lényege az lenne, hogy ha összeszedjük a hozzávalókat, akkor meg is tudjuk csinálni.

Amikor valaki leírja, hogy neki mi a receptje, akkor az a célja, hogy a legjobb színben tüntesse fel magát és sosem fogja mellé tenni, hogy mennyit küszködött, mire megtalálta a megoldást vagy elérte a célját. Egy fontos elem, amire nem mindig gondolsz! Azok az útmutatások nem a Te döntési mechanizmusod, a lehetőségeid, a befektetett munkád alapján lettek összeszedve. Mert nincs benne a gyakorlat és az összes gondolat, amiről eszébe jutott, és ami alapján meghozta a döntést? Mi lesz a Te sztorid? → Mit szeretnél elérni? → Melyik a következő mérföldkő?

Kérdőjelezz meg mindent, pro és kontra, tegyél fel saját magadnak állandóan kérdéseket, keresd és kutasd a saját válaszaidat!

Változtass, hogy változhass!

Kapcsolódó anyagok

  • 21. századi életstílustervező

Szolgáltatóról bővebben

Ár (bruttó) 890 Ft

Szolgáltató

Bíró Andrea
Feliratkozás

Iratkozz fel a 'Bíró Andrea' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!