Egészséged lapjai - térképezd fel!

Ebook

Egészséged lapjai - térképezd fel!

"Hosszú és különös tapasztalatokkal teli életem alatt megtanultam, hogy az embereket hagyni kell a maguk módján élni. Hiábavaló és téves erőlködés őket kierőszakolni abból, amit tapasztalniuk kell, mert akkor megkeresik maguknak másutt ugyanazt a helyzetet. Nem mondom, sok önuralom kell hozzá, tehetetlenül nézni, mint rohan valaki a vesztébe saját akaratából, minden figyelmeztetés ellenére... de idővel belejön az ember."

Szepes Mária


Ezért nem is cél, hogy bárkit is megváltoztassak. Mert a megváltoztatásra a válasz az, hogy sehogy sem lehet. Meggyőzni csak Te tudod saját magad. Sőt, ha erőltetném, azzal csak rosszabb lenne a helyzet.

Nem fogok egy mindenki számára azonnal használható receptet mondani, mert anélkül, hogy ismerném az összes részletét az életednek, nem lehet felelősséggel tanácsot adni.

Itt inkább arról lesz szó, hogy rengeteget lehet kihozni az életedből, ha megismerjük magunkat, megtaláljuk azokat az információkat, amikre nekünk szükségünk van, és elkezdjük megtanulni a megfelelő technikákat és módszereket, ezáltal megszerezhetőek a cél eléréshez a leghatékonyabb eszközök.

Ez egy igazi kincskeresés, ami a saját erőforrásainkat térképezi fel, nem helyettesíti az orvosi vizsgálatokat, nem érinti a betegségeket, de segít abban, hogy milyen információkra van szükségem saját magamról, hogy a lehető legjobbat tudjam kihozni az élet projektből.

Kapcsolódó anyagok

  • Egészséged lapjai - térképezd fel!

Szolgáltatóról bővebben

Ár (bruttó) 2 490 Ft

Szolgáltató

Bíró Andrea
Feliratkozás

Iratkozz fel a 'Bíró Andrea' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!