Coach and Horse tréning - 2 napos

Tréning

Coach and Horse tréning - 2 napos

Mi a hiteles vezetővé válás titka? Jól működő, egy irányba húzó csapat? Kifinomult vezetői készségek? Hogyan motiváljam az embereimet? Mennyit ér az elkötelezettség?


A párhuzam a lovakkal való munka és egy lelkes elkötelezett csapat irányítása között látványos és egyértelmű. Egy csapat működ(tet)ése egy megfelelő mértékű összhang nélkül szinte elképzelhetetlen. A hatékony és eredményes csapatmunka előfeltétele a megértés, a nyílt, tiszta és egyértelmű kommunikáció. Mit szeretnék? Mikor? Hogyan? Ha mást mond a parancsszó és mást a testbeszéd, ill. a belső szándék, a ló, a beosztottakhoz hasonlóan ezt megérzi és az utóbbi szerint fog cselekedni.

Cél:

Az egészséges vezetői stílus kialakítása, saját stílusunk felismerése alakítása. A képzés középpontjában a vezető személyisége áll, és annak szerepe a bizalom és együttműködés légkörének megteremtésében és fenntartásában. Rávezet, hogy az erő (pozíció) miért nem kínál valódi megoldást. Megismerjük az értő figyelem szerepét a vezetésben, az emóció jelentőségét, csakúgy mint az erőszakmentes kommunikációt, mint egyetlen hatékony eszközt (vezetői) céljaink eléréséhez. www.treninglovakkal.hu

Egy nap a néma kommunikáció mestereivel!

Nem lovas képzés, a részvételhez nem szükséges lovas tudás!


"Nagyon örültem, hogy részt vehettem az egyedi és meghatározó élményt nyújtó asszertív kommunikációs tréningen. Munkánk során fontos,hogy szorosan tudjunk együtt dolgozni kollégáinkkal, egymást tolerálva és segítve, hiszen ez a jó teljesítmény alapfeltétele. Szükséges felismerni előnyeinket és fejlesztendő területeinket, amire a lovas tréningcég lendületes és profi csapata kiválóan rávilágított. Az eredmények napjainkban is érezhetőek, mind egyénileg,mind pedig csapatban tudjuk hasznosítani a tréning által nyújtott ismereteket."

Gyarmati Dóra, kereskedelmi és marketing vezető, Maxxon Reklámügynökség.

Szolgáltatóról bővebben

Ár (bruttó) 124 990 Ft

Szolgáltató

EduCare Hungary
Feliratkozás

Iratkozz fel a 'EduCare Hungary' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!