Tőzsdei Gyorstalpaló

E-learning

Tőzsdei Gyorstalpaló

Kezdő vagy a tőzsde világában?

Úgy érzed, hiányoznak az alapok?

Viszont nincs kedved tanfolyamokra járni, ahol rádtukmálnak valamilyen platformot esetleg egy számlanyitást?

Akkor ezt neked találtam ki!
 

Egy olyan hiánypótló oktató anyagot készítettem, ami lehetővé teszi, hogy egyetlen videósorozatból szerezd meg mindazt a tudást, ami nélkül nem érdemes nekimenned a piacnak!

  1. komplex
  2. kényelmes
  3. alapos

 

Ez a Tőzsdei Gyorstalpaló, egy 14 részből álló videósorozat, amelyben végigveszek minden fontos tudnivalót, amire szükséged lesz a kereskedés során a tőzsde alapvető működésétől a chartelemzésen át egészen a kereskedési lehetőségekig.

Ebben a képzésben összefoglalom neked a legfontosabb összefüggéseket, alapfogalmakat, definíciókat, de FONTOS, hogy konkrét kereskedési stratégiát nem tartalmaz az anyag. Azt, hogy neked melyik kereskedési irány vagy stratégia lesz testhezálló, a gyakorlati tapasztalataid alapján tudod majd eldönteni. 

Lássuk milyen témákon megyünk végig az oktató anyagban

Összesen 14 videót készítettem, így 14 különböző témát fogunk érinteni:

1. A tőzsde szereplői
2. Hogyan lehet profitálni a tőzsdén?
3. Tőzsde vs. munkahely - ezt jó ha tudod!
4. Az üzletkötés helyszíne
5. Az üzletkötés módja
6. Kereskedhető termékek köre
7. Elemzési módszerek
8. Technikai elemzési módszerek
9. Kereskedési alapismeretek
10. Kereskedési stratégiák
11. Kereskedési előny
12. Megélhetés
13. Számlanyitás
14. Opciós piac

Ha mindezeket végignézted, biztos lehetsz benne, hogy erős alaptudással kezdhetsz bele a saját kereskedési stílusod kialakításába.

Erre később bármilyen kereskedési formát építhetsz. Ugyan én opciókkal kereskedem, de ha te részvényezni, devizázni vagy határidőzni akarsz, akkor is rendelkezned kell pontosan ugyanazokkal az alapokkal, amiket ebben a videósorozatban átadok. Ha nem érted az alapösszefüggéseket, hogyan tudnál profitálni bármiből is?

Ideális neked ez az anyag akkor is, ha kifejezetten az opciózás iránt érdeklődsz, de nincs még tőzsdei tapasztalatod, és nem tudod, hogyan kezdj neki a tanulásnak.

Ez az oktató anyag rengeteget fog segíteni, hogy megtedd az első lépéseket, mivel összegyűjtöttem neked minden fontos témát és alapismeretet. Ezek után bátran nekifoghatsz akár az opciózás megtanulásának is, de fontos, hogy az alapozást ne hagyd ki!

Ezeket mind megkapod!

A 14 részes videósorozat mellé ajándékba kapsz egy letölthető elmetérképet, hogy bármikor könnyen felfrissíthesd a tudásod.

Minden videó anyagát mp3 formátumban letöltheted, hogy akárhová magaddal vihesd és hallgathasd ahányszor szeretnéd.

Ezen felül a képzéshez adok egy zárt körű fórum hozzáférést is, hogy beszélgethessünk, és feltehesd a kérdéseidet a tanultakkal kapcsolatban. 

Hogyan épül fel a tréning?

A tréning összes videóját egy saját, csak számodra elérhető My OpcioGuru fiókban tudod megnézni. Minden videót korlátlan ideig elérsz, és annyiszor nézed újra, ahányszor csak akarod.

A képzés teljes mértékben online, nem kell kötött időpontokhoz igazodnod. A saját időbeosztásod szerint mehetsz végig a videókon, úgy tanulhatsz, ahogy neked kényelmes.Értékelések

Termék / szolgáltatás
Értékelés
Százalék
Tőzsdei Gyorstalpaló
OpcioGuru
Elégedettség: 10
Fejlődés: 10
Ár/érték: 10
Ajánlanám: 10
Szolgáltatóról bővebben

Ár (bruttó) 9 490 Ft

Szolgáltató

OpcioGuru
Feliratkozás

Iratkozz fel a 'OpcioGuru' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!