Klaszter vagy társulás?

E-learning

Klaszter vagy társulás?

Mik azok az alapfogalmak és fontos szempontok, amiket egy beszerzési társulás alapítása előtt meg kell ismerned? Vajon mekkora erő rejlik egy beszerzési társulásban, ha még az olyan multik is kihasználják ezt a szervezeti formát, mint pl. a METRO, Spar vagy Praktiker?

A válasz:
Akkora erő van a beszerzési társulásban, amekkorát az alapítása gondos megtervezésével megszerzel magadnak! Hiszen kb. 8 kardinális szempontot kell figyelembe venned ahhoz, hogy egy beszerzési társulásból a legtöbb előnyt kihozhasd – és hogy ne utólag dühöngj, ha valamit kifelejtettél a terveidből.

Szerencsére ezeket a dolgokat nem magadtól kell kitalálnod, mert a segítségedre lesz a téma szakértője, Poller Roland. Lényegre törő videójából pontos képet kapsz arról, hogy mikre kell figyelned a lehető legnagyobb iker elérésének érdekében.

A videó tartalma:

 • Jegyzetfüzet
  Felhasználóként korlátlan mennyiségben készíthetsz jegyzeteket a megtekintett videókhoz.
   
 • Megtekinthető 1000 ALKALOMMAL
  A videó nem kerül közvetlenül a tulajdonodba, viszont 100, vagy akár 1000 megtekintés alatt bőségesen lesz lehetőséged a legapróbb információmorzsák kinyerésére is.
   
 • Beszélgetés az előadóval
  A videó megvásárlása esetén lehetőséged van kérdezni az oktatótól, hogy biztos megoldást kapj a problémádra.

Nézd meg ezt a videót, ha abban a nyugodt tudatban szeretnél beszerzési társulást alapítani, hogy előtte tényleg minden fontos szempontot átgondoltál!

Bővebb információt IDE kattintva érhetsz el.

Szolgáltatóról bővebben

Ár (bruttó) 6 900 Ft

Szolgáltató

Üzleti Klinika
Feliratkozás

Iratkozz fel a 'Üzleti Klinika' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!