Beszerzési társulás szervezésének első lépései

E-learning

Beszerzési társulás szervezésének első lépései

Ha már tisztában vagy egy beszerzési társulás létrehozásának alapjaival, a megvalósítást elkezdve akkor is 2 komoly kérdéssel is szembesülsz.

Milyen tulajdonságokkal kell bírnod, hogy sikeres társulást hozhass létre? Milyen kifogásokkal próbálják elkerülni a lehetséges tagok a csatlakozást? Ezen 2 kérdésre ad választ ez a videó. Viszont ha ezen a 2 kérdésen és válaszon túl vagy, akkor „szabad az út” a sikeres beszerzési társulás alapításához!

Poller Roland videója pontosan abban segít Neked, hogy hogyan legyél alkalmas az alapítóvá válásra. Alig több mint 20 perc alatt megtudhatod a titkot, ami elválaszt a sikertől.

A videó tartalma:

 • Jegyzetfüzet
  Felhasználóként korlátlan mennyiségben készíthetsz jegyzeteket a megtekintett videóhoz.
   
 • Megtekinthető 1000 ALKALOMMAL
  A videó nem kerül közvetlenül a tulajdonodba, viszont 100, vagy akár 1000 megtekintés alatt bőségesen lesz lehetőséged a legapróbb információmorzsák kinyerésére is.
   
 • Munkafüzet segédlet
  A videó mellé extraként letölthető feladatlappal, munkafüzettel vagy mp3 hanganyaggal is kedveskedünk, hogy még több lehetőséget kapj a tanultak gyakorlati megvalósításához.
   
 • Beszélgetés az előadóval
  A videó megvásárlása esetén lehetőséged van kérdezni az oktatótól, hogy biztos megoldást kapj a problémádra.

 

A beszerzési társulások elterjedése borítékolható, ezért csak egy kérdés van: egynek a tulajdonosaként a maximumot akarod kihozni a lehetőségeidből, vagy vársz, és megelégszel a csekélyebb hasznot hozó tagsággal?


Bővebb információt IDE kattintva érhetsz el.

Szolgáltatóról bővebben

Ár (bruttó) 6 900 Ft

Szolgáltató

Üzleti Klinika
Feliratkozás

Iratkozz fel a 'Üzleti Klinika' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!