Hogyan tartsd meg a vevőidet egy hűségprogram segítségével? (2.)

E-learning

Hogyan tartsd meg a vevőidet egy hűségprogram segítségével? (2.)

Mint egy pillangó, úgy repül tovább akár egy ELÉGEDETT(!) vevő is a konkurenciádhoz, ha nem érzi azt, hogy megjutalmazod a hozzád való hűségét.

Ismerd hát meg a hűségprogramok 7 alapelemét és finomságait, hogy a vásárlóid akár egész életükben csak Nálad költsék el a pénzüket! Azt már tudod, hogy egy meglévő vevőnek kb. 7-szer olcsóbb újra eladni, mint egy új érdeklődőt vevővé változtatni. De ki az, aki egy meglévő vevőnél is kb. 7-szer értékesebb a céged számára?

Egy meglévő, HŰSÉGES vevő, aki nemcsak hogy EGYEDÜL Nálad költi el a pénzét, de még az ismerősi körének is rendszeresen ajánl. Minderre már csak okot kell adnod neki – erre szolgál a már sokak által használt hűségprogram. Igen ám, de hogyan kell egy hűségprogramot olyan profin működtetni, hogy az PÉNZBEN is megtérüljön Neked és a cégednek?

Szerencsére ezt nem magadnak kell kitalálnod: Poller Roland, a hűségprogramok szakértője ismerteti veled az ilyen programok mind a 7 szükséges elemét.

A videó tartalma:

 • Jegyzetfüzet
  Felhasználóként korlátlan mennyiségben készíthetsz jegyzeteket a megtekintett videóhoz.
   
 • Megtekinthető 1000 ALKALOMMAL
  A videó nem kerülnek közvetlenül a tulajdonodba, viszont 100, vagy akár 1000 megtekintés alatt bőségesen lesz lehetőséged a legapróbb információmorzsák kinyerésére is.
   
 • Munkafüzet segédlet
  A videó mellé extraként letölthető feladatlappal, munkafüzettel vagy mp3 hanganyaggal is kedveskedünk, hogy még több lehetőséget kapj a tanultak gyakorlati megvalósításához.
   
 • Beszélgetés az előadóval
  A videó megvásárlása esetén lehetőséged van kérdezni az oktatótól, hogy biztos megoldást kapj a problémádra.

És ha ez a videó nem lenne elég, Poller Roland egy részletes ellenőrző listát is összeállított a teendőidről. Kattints most fent a „Megtanulom” gombra, és gyűjts magad köré olyan vevőket a hűségprogramoddal, akiket a versenytársaid sohasem fognak tudni elvenni Tőled!

Bővebb információt IDE kattintva érhetsz el.

Szolgáltatóról bővebben

Ár (bruttó) 6 900 Ft

Szolgáltató

Üzleti Klinika
Feliratkozás

Iratkozz fel a 'Üzleti Klinika' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!