Angol nyelvi képzés (60+10)

Tréning

1132 Budapest, Nyugati tér 4.

Angol nyelvi képzés (60+10)

A H-Net Nyelvi Központban tudjuk, hogy a sikeres nyelvtanulás feltétele a motiváción és a kitartáson túl, egy biztos szakmai, támogató háttér, egy jól szervezett tanfolyam és egy profi oktató. Mi a kitartásodon kívül a többit garantáljuk.

Hogyan néz ki egy H-Netes angol nyelvtanfolyam?

Minden kurzus szintfelméréssel (írásbeli és szóbeli) kezdődik. Az előzetes tudásmérés nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a szintednek megfelelő tantervet állítsuk össze, vagy hogy abba a csoportba kerülj, ami  a legjobban szolgálja a nyelvi fejlődésedet.

A hatékonyság érdekében, mindenben alkalmazkodunk az egyéni igényekhez. Ehhez azonban ismernünk kell azokat. Ezért minden tanfolyamot egy kötetetlen igényfelmérő beszélgetés előz meg, ahol meghatározzuk a nyelvi célokat, időtervet készítünk, javaslatot teszünk a taneszközökre  a nyelvvizsgatípusokra és nem utolsó sorban a tanárokra vonatkozóan.

A tanári gárda

A nyelvtanulás sikeressége a tanár és a diák együttműködésén is múlik, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kikkel dolgozunk együtt. Alapfeltétel a nyelvoktatói diploma mellett a szakmódszertani felkészültség, a tanítási tapasztalat és természetesen a kifogástalan és magas szintű nyelvtudás, de legalább ennyire fontosnak tartjuk a barátságos, nyitott személyiséget. Minden egyéni hallgató, illetve csoport számára mérlegelés után választjuk ki megfelelő oktatót, hogy a legnagyobb összhang segítse a tanulást.

A nyelvórákon túl az oktató személyes nyelvi trénerként is funkcionál, a konkrét oktatás mellett tanulásmódszertani tanácsadással és konzultációs lehetőségekkel segíti a nyelvi kompetenciák elsajátítását.

Minden tanfolyamot belső vizsgával zárunk, ami alapján a hallgatók pontos képet kapnak elért nyelvi az szintjükről és az esetlegesen még fejlesztendő területekről.

Hatvan órás tanfolyamainkhoz most 10 tanóra ingyenes konzultációt adunk ajándékba!

A H-Netnél a nyelvtanuló van a középpontban, az ő sikere a mi sikerünk.

Rendezvény helyszíne:
1132 Budapest, Nyugati tér 4.

Szolgáltatóról bővebben

Ár (bruttó) 235 990 Ft

Feliratkozás

Iratkozz fel a 'H-Net Nyelvi Központ ' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!