Bevezetés a borkóstolásba

A borokkal most ismerkedők számára a legjobb, ha valóban az alapoktól indulnak el.

Képzésünkön a résztvevők bepillantást nyerhetnek a borral kapcsolatos legfontosabb témákba, és egyebek mellett a következő kérdésekre kaphatnak választ:

  • Hogy készül a bor?
  • Melyek a fő szőlőfajták?
  • Mitől különböznek a borok?
  • Hogyan érdemes kóstolni?
  • Melyik borhoz milyen étel illik?

Akik szeretnének a társaságban hozzászólni a beszélgetéshez, szeretnének fogódzót kapni a borválasztáshoz mind a boltban, mind az étteremben, azok számára kiváló segítséget nyújt egynapos kurzusunk.

Képzés jellemzően szombat vagy vasárnap 9:00-18:00-ig tart nyolc, 60 perces tanórával. A magyar nyelvű jegyzet +1.490 Ft.

A tanfolyamot elvégző hallgatóink oklevelet vehetnek át, külön vizsgát nem kell letenni.
 

Rendezvény ideje:
2017. júl. 22. 09:00 - 18:00

Rendezvény helyszíne:
1067 Budapest, Podmaniczky u. 31.

Szolgáltatóról bővebben

Nem aktív ajánlat

Szolgáltató

Borkollégium
Feliratkozás

Iratkozz fel a 'Borkollégium' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!