Stílus tréning Extra

Tanácsadás

Stílus tréning Extra

Ez a Stílus Tréning bárhol az ország területén elérhető, plusz utiköltség térítés esetén!

Tudtad, hogy az első benyomás a külsőnk alapján alakul ki másokban? A külsőnket pedig az jelenti, ahogyan kinézünk, vagyis az öltözködési stílusunk. Szeretnél jó megjelenésű lenni, reggelente gyorsan elkészülni? Tudni hogy mihez mit kell felvenni, milyen színek és fazonok állnak neked a legjobban?
Ehhez fog hozzásegíteni a tanfolyam.

Reggelente állsz a gardrób előtt, és tanácstalan vagy, hogy mit vegyél fel?

Hidd el, ez nem csak a te problémád. Az egyik ruhádnak a színe nem tetszik, a másiknak a fazonja nem áll jól, a harmadik pedig semmilyen szempontból nem felel meg, mégis te vásároltad meg az összeset, vagy ritkább esetben kaptad valakitől.

Ha nem megfelelő a napi öltözeted, amit viselsz, kihat a közérzetedre, a magabiztosságodra, és az egész napodra. A munkahelyeden nem érzed jól magad a bőrödben, nem érzed azt, hogy ma minden sikerülhet, mert a külsőd nem tudja közvetíteni. Sokan mondják, hogy nem a külső számít. Természetesen nagyon fontos egy rendezett belső élet, de utána azt be is kell csomagolnunk.

Amerikai kutatások bizonyították, hogy az emberek egymásra gyakorolt hatása 55%-ban a külső megjelenéstől függ. Ez akárhogyan is nézzük a nagyobbik rész. Utána jön csak a nonverbális kommunikációnk, és kis százalékban a mondandónk tartalma.

Ha te is szembenéztél már ezzel a problémával, hogy nem tudod, mit vegyél fel, már unod a ruháidat, új stílus szeretnél, de nem tudod, hogy milyet, van egy jó hírem számodra! Ez a folyamat megtanulható! Az öltözködés a vásárlásnál kezdődik, és igenis tudsz tudatos vásárlóvá válni!

Hogyan?

Gyere el a stílus tréningre, és megtanulod mindazokat az alapokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy olyan ruhatárat alakíts ki, mely minden szempontból megfelel az igényeidnek.

Mit tanulhatsz meg, ha eljössz?

1. Megtudhatod melyek a legelőnyösebb színek számodra!

Miért van erre szükség? Azért mert bizonyos színektől beszürkül, vagy besárgul az arcod, más színektől viszont ragyog, olyan módon, hogy smink nélkül is nagyon jól nézel ki. Egy színanalízis segítségével megállapítható, mely színek, árnyalatok állnak neked a legjobban. A megjelenés alapja a megfelelő színű ruha viselése az arc közelében. A színanalízis során fény derül arra is, hogy milyen hajszín a legelőnyösebb számodra, és milyen sminket viselj!
Kézhez fogsz kapni egy színpalettát, melynek segítségével később azt üzletekben magabiztosan tudsz vásárolni.

2. Megtanulod, mely fazonok, amelyek legjobban kiemelnek, és melyek azok, amiket jobb, ha kerülsz az öltözködés során.

A tanácsadás személyre szabott a stílus műhelyben, tehát a te testalkatodat is kielemezzük, megmutatom a trükköket, praktikákat.

3. Ha már tudod mely színeket és milyen fazonokat válassz, a hab a torán a stílus kialakítása.

Megismerkedsz a különböző stílusokkal. Egy stílusteszt segítségével közelebb kerülsz önmagadhoz, és kézhez kapod a saját riportodat. Segítek saját stílus kialakításában.
Különböző stílusötleteket hallhatsz majd, melyeket megtanulhatsz alkalmazni az öltözködésedben.

4. Megismered az alapruhatár részeit

Miért jó ez? Mert az alapdarabok a ruhatár fontos részét képezik. Ezekre a darabokra tudsz
építkezni, az öltözködés is sokkal egyszerűbbé válik, ha tartalmazza az alapdarabokat. Erre
vonatkozóan is személyes tanácsokat fogsz kapni, milyen szempontokat tarts szem előtt az
alapdarabok beszerzésénél.

Milyen előnyeid lesznek, ha eljössz a stílus tréningre?

Garantáltan tudatos vásárlóvá válsz, nem veszel meg felesleges holmikat, és természetesen nagyobb önismeretre teszel szert. Egyszerűbbé válik reggelente a készülődés, magabiztosabb leszel a jól összeállított szettekben! Ezáltal pénzt és időt spórolsz meg, a környezeted pedig egy magabiztosabb és csinosabb hölgyet tudhat magáénak.

Egyéb tudnivaló a stílus tréninggel kapcsolatban

  • kb. 4- 6 óra időtartamú
  • kis csoportos, maximum 4 fő részvételével történik.
  • mindenki személyre szabott tanácsokat kap
  • interaktív, folyamatosan lehet kérdezni
  • lehet saját ruhákat hozni
  • ruhapróbákat is tartalmaz, tehát itt az elméletet gyakorlatba ültetjük egy közeli bevásárlóközpontban
  • egy ebéd szünet után, 2 óra ruhapróba
  • minden résztvevő bekerül s Szín és stílus zárt facebook csoportba, ahol további stílus ötleteket osztok meg, és ahol továbbra is bátra kérdezhet tőlem, illetve a csoport többi tagjával is beszélhet.

 

Gyakori kérdések:

  • Mikor indulnak a workshopok?

Jelentkezni folyamatosan lehet, a tanfolyamok két heti gyakorisággal indulnak

  • Milyen napon van a stílus workshop?

Mindig előzetes egyeztetés alapján történik.

Vélemény a stílus tréningről:

"Köszönöm Andi a Szuper stilustanacsadó napot! Rengeteget tanultam tőled! Színekről, formakról, stílusokról, rólam. Nagyon sokat jelent nekem. Segitettél jobban megismerni magam es közelebb kerülnóm a Magamhoz! Nagyon hiteles, stílusos nőt ismertem meg benned. Köszönöm az együttműködésed es az utólagos segítségedet is! Hálás vagyok neked!"

Zsuzsi

"Felüdülés és megújulás. Így tudnám jellemezni az együtt töltött időt, a szín és stílus tanácsadást Andival. Nagyon élveztem, ahogy kibontakozott előttem és egyre világosabb lett, hogy milyen ruhák is állnak jól nekem. A közös vásárlás pedig a nap fénypontja volt, amikor gyakorlatba ültettük a tanultakat. A végeredmény pedig felemelő érzés volt. A környezetem döbbent ámulata, a "dejólnézelkiiiiii" effektus, ami végre meghozta az önbizalmamat és a kedvemet a stílusos öltözködéshez, a magabiztos vásárláshoz. Mindenkinek nagyon ajánlom, aki bizonytalan magával kapcsolatban, vagy nem szeret, nem tud vásárolni, és úgy érzi, hogy nincs érzéke, szeme a neki illő ruhákhoz. Andi tényleg segít!!!! :) "

Szilvi

Szolgáltatóról bővebben

Ár (bruttó) 17 000 Ft

Szolgáltató

Tomasovszky Andrea
Feliratkozás

Iratkozz fel a 'Tomasovszky Andrea' hírlevél csatornára és értesítünk ha a szolgáltató új képzése elérhető!