Szolgáltató Trivium Kiadó

Trivium Kiadó 96%
Könyvkiadó
MOTTÓ:
A TRIVIUM a hét szabad művészet összefoglaló neve - számunkra ez elkötelezettséget jelent. Minden korosztály számára minőségi olvasnivalót kívánunk közreadni.

A TRIVIUM KIADÓT 1991-ben alapítottuk családi vállalkozásként. A nevünkhöz híven - a TRIVIUM a hét szabad művészet összefoglaló neve - számunkra ez elkötelezettséget jelent, hogy sokfélét, minden korosztály számára színvonalas, szórakoztató, tartalmas és minőségi olvasnivalót kívánunk közreadni. Ebből adódik, hogy palettánk széles, a szórakoztató irodalomtól az egészségig, a kulturtörténettől a krimiig, pszichológiáig változatos műfajokat kínálunk olvasóinknak. Kiemelnénk témaköreinkből a távol-keleti kulturkört, filozófiáját, történelmét és irodalmát, valamint a nyugati és keleti filozófia viszonyát.

E téma legismertebb kötetei a Dalai Láma könyvek, a Tibettel kapcsolatos regények, vagy akár a modern japán irodalom, valamint a sokak által ismert, a 19. kiadásánál tartó - és már hangoskönyvként is kapható - Egy gésa emlékiratai című, műfajteremtő bestsellerünk, melyekkel elsőként teremtettünk kultuszt, és ezt tematikusan tovább is fejlesztjük, megtartva piaci pozíciónkat.

A kiadó arculatának meghatározásában igyekszik a kor szavát követni, szélesíteni a palettát így profilunk között a thriller, valamint az üzleti élet nemzetközi bestseller szerzőinek (pl. Spencer Johnson, Napoleon Hill, Richard Carlson) kötetei között is válogathatnak az olvasók. A könyvek kiadásánál figyelembe vesszük, hogy minden olvasó csak a jól megírt, tartalmas könyveket kedveli, és szeret szellemileg megpihenni, kikapcsolódni.

Témáink kiválasztásánál példaképként választottuk Illyés Gyula mondatát:

Kinek-kinek találkozni kell az erkölccsel, szépséggel, eszményekkel, hogy a betűdzsungelben ne tévedjen el, s a könyvben megtalálja önmagát."


Szolgáltató ajánlataiÉrtékelések

Szolgáltató értékelése:
96% (2 értékelés)

Termék / szolgáltatás
Értékelés
Százalék
Napoleon Hill titkos receptjei a sikerhez válság idején
Trivium Kiadó
Elégedettség: 9
Fejlődés: 9
Ár/érték: 9
Ajánlanám: 10
92.5%
Brian Tracy – Sikerkönyvtár 1–4.
Trivium Kiadó
Elégedettség: 10
Fejlődés: 10
Ár/érték: 10
Ajánlanám: 10
100%