Szolgáltató EduCare Hungary

EduCare Hungary 85%
Élményközpontú fejlesztés
MOTTÓ:
„A valóban bölcs tanító nem arra ösztönöz, hogy az ő bölcsességének házába lépj, hanem elvezet saját tudásod birodalmának kapujához” (Hahlil Gibran libanoni költő)

Az EduCare Hungary Oktatásszervező és Marketing Tanácsadó Kft. kizárólag magántőkéből létrejött 100 %-ban magyar tulajdonú vállalat. Magyarország első élménytréning specialistája, amelynek trénerei egyedülálló módon ötvözik az élmény- és látványelemeket a klasszikus tudásátadással, így érve el tartós és azonnali hatást a fejlődni vágyó résztvevőknél.

Célunk:

Az általunk kifejlesztett különleges élménytréningek, személyiség- és készségfejlesztő képzések szemléletformáló erejének közvetítése vállalatok és magánszemélyek számára.


Küldetésünk:

Egyedi szemlélettel, az élménypedagógia elemeinek felhasználásával, a tapasztalati tanulás eszköztárára támaszkodva valódi és tartós eredményeket hozó fejlődést biztosítani vállalatok és magánszemélyek részére, alkalmazkodva a világ és a technológia változásaihoz.


Tréningjeinkről:

A résztvevők különleges helyszíneken, különleges emberekkel, különleges élmények között sodródva tapasztalati úton sajátítják el a tudásanyagot. Naprakész tudást kapnak többek között mentalistától, aki bevezet a tudatalatti befolyásolás és hatásgyakorlás művészetébe, egy valódi horsmantől (suttogótól), aki lovai segítségével mutatja meg a bizalomra épülő üzleti kapcsolatépítés hasznát, vagy éppen egy ismert jazz zenésztől, aki hangszerek használatával ismerteti fel a szervezeten belüli attitűdök szerepét és jelentőségét. A rendezvényeinken gyakorlatban alkalmazható, személyre szabott, egyértelmű megoldásokat kapnak a résztvevők elakadási pontjaik oldására üzleti sikereik elérésére.

A programjaink elősegítik a munkahelyi és magánéleti szerepek tanulását, a kommunikáció, a döntés, a felelősség gyakorlás, valamint a konfliktuskezelés és érdekérvényesítés erőszakmentes technikáinak megismerését, elsajátítását. A tréningjeink a fentiek élményeken alapuló elmélyítésével hatékony támogatást nyújtanak nemcsak a sikeres és bizalomra épülő vezetéshez, de hasznos tanácsokkal szolgál az üzleti és a magánéletben a szűkebb és bővebb értelemben vett társadalmi beilleszkedéshez is.

Az élmény alapú tapasztalati tanulás sajátos eszközeinek és módszereinek felhasználásával programjaink képesek speciális „pedagógiai” feladatok megoldására, például a rossz beidegződésekből fakadó „hibák” kiküszöbölésére, vagy az együttműködési, és a motivációs zavarok korrekciójára.


Amiben hiszünk:

  • Hiszünk az élethosszig tartó tanulás, fejlődés fontosságában az egyén és a szervezet életében.
  • Hisszük, hogy a szoros értelemben vett szakmai kompetenciák fejlesztése mellett egyre nagyobb szerepet kap az egyén személyiségének, készségeinek a fejlesztése is.
  • Hitünk szerint ma a sikeres vállalkozásokat az különbözteti meg versenytársaitól, hogy időt, energiát és pénzt is fordítanak munkatársaik fejlesztésére, felismerve azok fejlesztendő területeit.
  • Hisszük, hogy az „elvárt” eredményesség, csakúgy, mint az ezt lehetővé tevő mélyreható változás szervezeten belül, ma már csak az általános emberi viselkedésformák korrekciójával érhető el.
  • Hiszünk az élményalapú tanulásban. Bizonyított tény, hogy az élmények megélése, a komfortzónánk határainak kitolása lerövidíti a tanulási folyamatot, és tartósabb, mélyebb tudás elsajátítást tesz lehetővé.

EduCare, mert fejlődni öröm!


Szolgáltató ajánlataiÉrtékelések

Szolgáltató értékelése:
85% (1 értékelés)

Termék / szolgáltatás
Értékelés
Százalék
A Befolyásolás művészete - Egy mentalista tanácsai üzletépítőknek
EduCare Hungary
2016. ápr. 08. 09:00 - 2016. ápr. 08. 17:30
Elégedettség: 8
Fejlődés: 8
Ár/érték: 8
Ajánlanám: 10