Szolgáltató Sikeresemények Kft.

Sikeresemények Kft.
Előadások és konferenciák szervezése
MOTTÓ:
A leginkább lényegesebb dolog, a DÖNTÉS. Döntsd el, hogy megteszed az első lépést.

Az iskolák elvégzése után állást kerestünk és bekerültünk a munka világába, a felnőtt életbe. Éveken keresztül a napjaink ugyanúgy teltek, mint sok ezer más emberé. Reggel ébresztő, készülődés, irány a munkahely, délután haza, vagy találkozóra, esetleg egy mozi, vacsi, stb. Másnap kezdődik elölről. Pénteken nagy örülés az utolsó munkanapnak, majd jön a megérdemelt hétvégi pihenés. Eddig gondolom ismerős. :) Aztán a változás elindult...

Azóta sok idő eltelt, rengeteg emberrel ismerkedtünk meg, jó néhány tanfolyamon, előadáson részt vettünk. Ezt követően elkezdtük alkalmazni a hallottakat.

Nem feledve azt, hogy mi is lépésről lépésre jutottunk el idáig, célunk, hogy minél több érdeklődő számára lehetővé tegyük, megtegye az első, vagy akár a következő lépést.

Legyen ez akár egy könyv a témában, vagy egy Cashflow játék kipróbálása, vagy akár egy személyiségfejlesztő  előadáson, tréningen való részvétel. Ha először szeretnél csak néhány emberrel találkozni, aki már elkezdte ezt az utat járni, arra is van megoldás.

A lényeg, hogy kezdd el

Mi azon vagyunk, hogy minél több hazai, és külföldi előadóról, előadásról, tréningről gyűjtsünk össze számodra a lehető legtöbb hasznos információt, hogy könnyedén ki tudd választani a számodra leginkább megfelelőt.

A leginkább lényegesebb dolog, a DÖNTÉS. Döntsd el, hogy megteszed az első lépést.

A többiben már mi segítünk neked. :)