Szolgáltató Szaladják Linda

Szaladják Linda
Online marketing szakértő
MOTTÓ:
Kiemelkedő marketing szakmai tapasztalat és hozzáértés

Szaladják Linda online marketing szakértő, Google AdWords hirdetési specialista, marketing tréner. A Marketing Kezdőknek és a LindCom marketingügynökségek alapítója és vezetője. Hivatalos Google Partner, ügynökségét a Google európai versenyen díjazta.

A Magyar Marketing Szövetség Országos KKV Marketing versenyének győztese az iData Kft. marketingkampányaival. 2016-ban megkapta a Magyar Marketing Fesztivál díját. Országos marketing konferenciák rendszeres szakmai előadója. Nagy figyelmet fordít a kezdő vállalkozások online marketing oktatására, kurzusain több mint ezer ember vett részt az elmúlt években.

Linda tréningjeit azért is szeretik, mert jó hangulatban, sok gyakorlati példával alátámasztva, a résztvevőket aktívan bevonva tartja a képzéseket. Több mint 8 éves szakmai háttere van, ismeri a hazai kis- és középvállalkozások leghatékonyabb marketing eszközeit és úgy adja át a tudást, hogy azt megértsék azok a hallgatók is, akik korábban még nem, vagy csak nagyon keveset foglalkoztak online marketinggel.