Szolgáltató OpcioGuru

OpcioGuru 100%
Tőzsdei opciók és kereskedés
MOTTÓ:
Mennyire gondolod komolyan a kereskedést?

Nem vagyok pénzügyi szakember, soha nem jártam tőzsdetanfolyamon sem. Végzettségemet tekintve informatikus mérnök vagyok, ami annyit jelent, hogy soha nem részesültem semmiféle pénzügyi oktatásban. Az OpcioGuru teljes tartalma saját tapasztalat és több mint 10 év kemény munka eredménye. Minden, amit tudok, azt magam tanultam vagy tapasztaltam meg. A legjobb tanár maga a piac, a gyakorlás és a tapasztalás. Keményen megfizettem a tanulópénzt.

"Gery te nem vagy normális"

Tisztán emlékszem rá, hogy családom milyen kétkedéssel fogadta tőzsdei karrierem kezdeti lépéseit. Összesen 12 évig dolgoztam IT vezetőként az energia és bankszektorban. A tőzsdével egy nagyon más világ körvonala kezdett kirajzolódni, de nagyon élveztem. Új volt, ismeretlen és izgalmas. Mindig is rejtett misztikumként tekintettem a pénzügyi piacokat uraló törvényszerűségekre, így elindultam ennek felfedezésére. A kezdeti lépések elég rögösek voltak, de azt hiszem ezzel mindenki így van, aki a saját útját járja, főleg a tőzsdén. Eleinte "bohóckodtam" magyar piaccal karöltve a befektetési alapokkal, majd elég gyorsan váltottam az amerikai részvénypiacra, ami csak a kezdet volt.

Első látásra szerelem

A normál piacon elszenvedett kezdeti jelentős veszteségek és kockázatkezelési megoldások hiánya következtében tett kutatásaim eredménye az opciós piacra való rátalálás. Tisztán emlékszem, hogy egy "véletlen" folytán akadtam egy cikkre, ahol az opciós piac jellegzetességeit taglalták. Első látásra szerelem! Tudtam, hogy ez lesz az a kereskedési instrumentum, amivel megfelelően tudom a kockázatokat kezelni és a különféle piaci szituációkat lereagálni. Azonnal belevetettem magam az olvasásba, rendeltem egy halom könyvet (bővebben a könyvajánlóban) az Amazonról és elindultam a felfedezőutamra. Ennek az útnak a tanulságait és útmutatását osztom meg az OpcioGuru oldalain 2008.07.29-e óta.


Szolgáltató ajánlataiÉrtékelések

Szolgáltató értékelése:
100% (1 értékelés)

Termék / szolgáltatás
Értékelés
Százalék
Tőzsdei Gyorstalpaló
OpcioGuru
Elégedettség: 10
Fejlődés: 10
Ár/érték: 10
Ajánlanám: 10