Szolgáltató Life Success

Life Success 67%
Pénzügyi tudatosság, Ingatlanbefektetések
MOTTÓ:
A magyar emberek pénzügyi tudatosságát fejleszteni, hogy képesek legyenek pénzügyi erejüket visszaszerezni, és ezzel életük irányítását saját kezükbe venni.

Célkitűzésünk: A magyar emberek pénzügyi tudatosságát fejleszteni, hogy képesek legyenek pénzügyi erejüket visszaszerezni, és ezzel életük irányítását saját kezükbe venni.

Képzési programjainkon elsősorban a pénzügyi intelligencia növelését tekintjük fontosnak. Ezen túl az ingatlan befektetések – mint az egyik legerősebb passzív jövedelem forrásnak – világába szeretnénk minél több embert beavatni.

A Life Success képzések során birtokába kerülsz azoknak az információknak, amelyek segítségével egyéni – pénzügyi – céljaid könnyebben és gyorsabban megvalósulhatnak.

Az alábbi területekkel foglalkozunk kiemelten:

  • Célkitűzés, motiváció,
  • Hiedelmek feltérképezése és megváltoztatása,
  • Pénzügyi intelligencia,
  • Vagyonépítési stratégiák (ingatlan és vállalkozás).

Ehhez az előadásokon, tréningeken, illetve írott anyagokban elméleti hátteret és gyakorlatban használható módszereket adunk át.

Léteznek olyan technikák, melyek a sikert garantálják. A siker a megfelelő módszerek alkalmazásával kizárólag elhatározás, azaz DÖNTÉS kérdése. Ha eljössz a programokra, te is birtokába kerülsz annak a tudásnak, ami a célod elérésében segíteni fog!

Ha változtatni szeretnél és mostantól egy magasabb szintre emelnéd az életed, akkor ismerkedj meg a Life Success módszereivel. Életed új lendületet kap, eredményeidben jelentős ugrást fogsz tapasztalni a programok elvégzése után.

Köszöntelek!

Szilágyi Imre vagyok, közgazdász. A Life Success Hungary elindítójaként először is szeretnék köszönetet mondani Neked, hogy érdeklődsz a programjaink iránt!

Pénzügyi és vállalati szakértőként az elmúlt 15 évben bejártam sok országot, dolgoztam multinacionális cégeknél, közepes- és kis magyar vállalatoknál, itthon és külföldön egyaránt. Tanultam személyesen Bob Proctortól, Robert Kiyosakitól és sok más ismert külföldi trénertől. Olyan tudást halmoztam fel, mely itthon sajnos csak kevesekhez jut el. Szeretném ha minél többen profitálhatnának belőle, ezért saját vállalkozásaim menedzselése mellett időnként személyesen is tartok Life Success oktatási programokat.

Hiszem, hogy a tudás és a kreativitás az a két hajtóerő, mely képes értéket teremteni és hajtja mind az egyéni fejlődésedet, mind a környezeted, s ezzel az ország fejlődését.

Gyere el a következő előadásra vagy tréningre, töltsd fel magad a következő időszakra friss tudással és lendülettel!

Ha meg akarod valósítani személyes vagy üzleti célodat, a programok ebben segíteni tudnak Neked. Indulhatunk? Várlak a következő programon!

Ne feledd: “A siker döntés kérdése!”Értékelések

Szolgáltató értékelése:

Fatal error: Call to a member function getPartnerObj() on null in /data/htdocs/sharecard/templates_c/v2.0/726dedaa04e2c66d09d571c05f020439bf673653.file.rateList.tpl.php on line 40