Szolgáltató Dale Carnegie Magyarország

Dale Carnegie Magyarország
Nemzetközi felnőttképzési szervezet
MOTTÓ:
„…az Ön globális szervezetfejlesztési partnere”

Egy igazi nagy márka kevés dolgot csinál, de azt mindenkinél jobban. Mi a Dale Carnegie-nél ahhoz értünk, hogy lelkesedést öntsünk csapatokba, s növeljük az egyén személyes felelősségvállalását és elkötelezettségét a cég, a csapat és a saját célkitűzései és küldetése teljesítése iránt. Hiszünk a lelkesedés és az elkötelezettség erejében, valljuk, hogy a becsület és a vezetői integritás az egyik legfontosabb érték egy vállalat életében, mert ezek nélkül nem építhető fel az elkötelezettség kultúrája. Majd 100 évnyi tapasztalat és 86 országban sok ezer vállalatnál végzett szervezetfejlesztési munka alapján biztosak vagyunk abban, hogy az elkötelezett és lelkes csapatok jelentik a különbséget a középszerű és a kiválóan teljesítő vállalatok között.

A Dale Carnegie az egész világra kiterjedő felnőttképzési szervezet, mely vállalatok ezreinek segít céljaik sikeresebb elérésében azáltal, hogy munkatársaikat világszerte minőségbiztosított viselkedés-alapú fejlesztési folyamatokkal még hatékonyabb munkavégzésre segíti.
A Dale Carnegie fókuszában az üzleti teljesítmény fejlesztése áll. Tevékenységünk alatt a munkatársak olyan készségeket, tudást és szokásokat sajátítanak el, melyekkel a szakmai és a magánéletükben is tartósan pozitív eredményeket tudnak elérni.
A Dale Carnegie gyakorlat-orientált megoldásokat kínál. Tréningeinken tudást, készségeket és gyakorlatot adunk át a résztvevőknek. Ezek segítenek nekik, hogy többlet értéket hozzanak létre az üzleti területükön. A kipróbált megoldások reális kihívásokkal történő összekötése nemzetközi szinten is vezetővé teszi a Dale Carnegie-t, amikor az emberekben meglévő képességek kibontakoztatásáról van szó.


Történelem
Dale Carnegie 1912-ben tanított először hatásos beszédre üzletembereket a YMCA-nél (Fiatal Férfiak Keresztény Gyülekezete). A tréningek olyannyira hatásosak voltak, hogy Dale Carnegie hamarosan Amerika vezető üzletembereit, politikusait és cégeit támogatta céljaik elérésében, azáltal, hogy őket kommunikációs, vezetési és kapcsolatmenedzsment területen képezte.
A Dale Carnegie az egyetlen olyan szervezet, mely ilyen gazdag tapasztalattal és tudással rendelkezik, ezért a Dale Carnegie világszerte kiemelkedik a testreszabott vállalati megoldások területén.


Dale Carnegie világszerte
A Dale Carnegie központja New York-ban található, világszerte pedig több mint 86 országban van jelen. Több, mint 3.000 certifikált tanácsadó/tréner, majd 30 különböző nyelven vezet Dale Carnegie szervezetfejlesztési programokat. A Dale Carnegie kínálatával elkötelezettnek érzi magát a vállalkozások globális közösségének. Dale Carnegie kurzusait eddig közel 8 millióan végeztek el világszerte.
 

Minőségbiztosítás a Dale Carnegienél
ISO 9000:2001 minősítésünk és a Dale Carnegie Tréning minőség melletti elkötelezettsége részeként folyamatosan mérjük tréningjeink hatékonyságát. Az állandó globális ügyfél elégedettségi mérések során a Dale Carnegie Tréning résztvevők 99 százaléka fejezte ki teljes elégedettségét azzal a tréninggel kapcsolatban, amelyen részt vett.
Tréningeinket az USA-ban, az Accrediting Council for Continuing Education and Training (ACCET) akkreditálta.