Szolgáltató Business Smart

Business Smart 30%
Üzleti konferencia
MOTTÓ:
Jaksity György, Geszti Péter Bod Péter Ákos, Mérő László, Vida Ágnes, Benkő Vilmos, Pistyur Veronika és még sokan mások…

A fő cél, hogy egy központi tudásplatformmá váljunk a magyar cégek számára. Abban segítjük őket, hogy a szükséges tudást és mintákat bemutatjuk, s ezzel együtt építünk egy olyan közösséget, melyhez érdemes csatlakozni. Szeretnénk az unalomig emlegetett példák – Prezi, Ustream, NNG, Epam vagy a Balabit – mellett sokkal több magyar sikertörténetet látni, azaz az induló és már működő kis magyar cégeket inspirálni, növekedésükben segíteni!

Azt látjuk, hogy rengeteg olyan rendezvény van, ahol a résztvevők bepillantást kaphatnak üzleti ötletekbe, cégek működésébe, de igazából az ott kapott információk sokszor csak morzsák vagy mozaikok ahhoz, aminek végleg össze kellene állnia egy cégvezető fejében a sikeres működéshez és növekedéshez. Mi szeretnénk lenni az a fórum, ahol a mozaikok végül helyükre kerülnek. Sehol nem láttam még komplex megoldást arra, hogyan lehet egy üzleti modellt minden oldalról megtámogatva összerakni úgy, hogy az összeállt képből egy nemzetközi piacokon is versenyképes cég szülessen meg.

Nálunk nincsenek még vállalati működési minták, hisz Magyarországon a legtöbb vállalkozó első generációs vállalkozó. A fejlettebb nyugati országokban már 100 éve léteznek cégek, míg nálunk a legtöbb cég a rendszerváltáskor, vagy azt követően indult. Ahhoz hogy kialakuljanak a hatékony sémák arról, hogyan száll át egy cég az utódokra, mintákra van szükség. Működési modellre. Nálunk a cégvezetők többsége, még mindig a munkavállalói mentalitást hordozza, vagyis a cégeiket önfoglalkoztatásra hozták létre és épp ezért nem is tekinthetőek igazi üzleti vállalkozásoknak. Többek közt ezen problémakör megoldásához is szeretnénk támogatást adni a Business Smart projektben rendezvényeinken.

Tíz cégvezetőből kilencnek fogalma sincs a pénz működéséről. Vegyük például azt a kérdést, hogy mi befolyásolja a pénz értékét, merthogy a pénz értéke egyáltalán nem állandó, hiába van ráírva egy szám, az a szám valójában folyamatosan változik. Ennek megfelelően kellene használni egy cég működése közben is a pénzt, mint eszközt, illetve használni az egyéb apró trükköket, melyeket ugyan sokan használnak, de nem tudatosan és így legtöbbször nagyon felelőtlenül.

Miért ajánlom?

Mert itt olyan tudás átadására kerül sor, melyre igazából minden embernek nagy szüksége lenne, aki pénzt használ, nemcsak egy cégvezetőnek. Ezt a programot most leginkább mégis azoknak a cégvezetőknek terveztük, akik szeretnének többet elérni, szeretnének kitörni a magyar valóságból egy nagyobb és vásárlóerőben is izmosabb nemzetközi piacra.

Korábbi referenciáinkról itt és itt olvashatsz.Értékelések

Szolgáltató értékelése:

Fatal error: Call to a member function getPartnerObj() on null in /data/htdocs/sharecard/templates_c/v2.0/726dedaa04e2c66d09d571c05f020439bf673653.file.rateList.tpl.php on line 40