Szolgáltató H-Net Nyelvi Központ

H-Net Nyelvi Központ
Nyelvstudió
MOTTÓ:
Hogyan lehet cége sikeres a nemzetközi piacon? Tökéletes kommunikáció nélkül biztosan nem. Megmutatjuk hogyan!

A magyar és a külföldi vállalkozókat, cégeket, felsővezetőket segítjük abban, hogy az általuk nyújtott teljesítmény a nemzetközi piacokon is kimagasló legyen, és pontos idegen nyelvű kommunikációjuknak köszönhetően jelentős árbevételt érjenek el. Küldetésünknek tekintjük, hogy minden tanulni vágyót hozzásegítsünk a folyékony idegen nyelvű kommunikáció élményéhez.

Általános tapasztalat, hogy ma már a klasszikus futószalagon folyó kis vagy nagycsoportos nyelvi tanfolyamok, nem tudják mindig beváltani a hozzájuk fűzött reményeket, nem tudják kiszolgálni az ügyfelek megváltozott elvárásait, amik főleg a hatékonyság, a gyorsaság és a technikai fejlődés nyújtotta új lehetőségekre vonatkoznak. Az előbbi szempontok figyelembe vétele mellett a szolgáltatás komplexitása és teljesen a hallgatói igény szerinti megszervezése és a megrendelők elvárásaihoz való alakítása elengedhetetlen feltétele a sikeres nyelvoktatásnak.

Ezt szem előtt tartva a H-Net Nyelvi Központban küldetésünknek tekintjük nyelvoktatási tapasztalatunkat és szakmai tudásunkat a felnőttoktatás és a nyelvképzés szolgálatába állítani. Ez az a cél, ami hozzásegíti tanítványainkat, általuk a munkahelyüket, szervezetüket a sikerhez. Elsősorban a céges és az állami szektorban biztosítunk angol, olasz, német, francia, orosz, spanyol és magyar mint idegen nyelvű képzéseket több mint másfél évtizede. Negyven fős magyar ajkú és anyanyelvi tanárokból álló tanári karunk elkötelezetten fejleszti hallgatóink idegen nyelvi kompetenciáját. Immáron 18 éve sikerrel készítjük fel hallgatóinkat az összes nyelvvizsgatípusra. Több száz tanfolyam és több ezer elégedett és sikeres nyelvtanuló igazolja módszerünket.

Miben más a H-Net Nyelvi Központ?

Téged állítunk a középpontba, mert a legfontosabb, hogy nyelvi céljaid eléréséhez minden szakmai és emberi támogatást megkapj.

Nálunk mindig van körülhatárolt nyelvképzési cél, ugyanis csak a cél és a pontos kimeneti követelményrendszer vezethet államilag is elismert nyelvképzéshez, aminek előfeltétele egy szakmailag felépített, kipróbált, hiteles nyelvi program.

Ötvözzük az egyéni tanárok rugalmasságát egy szervezet profizmusával és adminisztratív, törvényi és szakmai támogatásával.

Egyszerre érvényesítjük az egyéni igényekre szabott oktatást és a két évtizedes tapasztalatunkon alapuló legmodernebb didaktikai megoldásokat.

Nálunk a nyelvvizsga eszköz és nem cél. A bizonyítvány csak egy papír, ami azt igazolja, hogy a magas szintű nyelvtudás érték, és valóban egy eszköz, mert helyzeti előnyt jelent a munkaerőpiacon, a szakmai előmenetel szempontjából és lassan az élet minden területén.  

Minden nyelvképzést projektként fogunk fel, amelynek célja, konkrét időterve van, és optimálisan veszi igénybe a tanár, az iskola és a hallgató erőforrásait.

És mindezt exkluzív környezetben a belvárosban tesszük, ahol esztétikusan berendezett, jól felszerelt tantermekben folyik a tanulás, és minden nyelvórához kávé, tea és ásványvíz jár.

 


Szolgáltató ajánlatai