Szolgáltató Tolerance training

Tolerance training
Dr Piczkó Katalin
pszichiáter, tréner, coach, vezetői és értékesítési tanácsadó
MOTTÓ:
„Bármit csinálsz, csak lelkesedéssel és tűzzel érdemes!”

Dr. Piczkó Katalin - pszichiáter, tréner, coach, vezetői és értékesítési tanácsadó

„Bármit csinálsz, csak lelkesedéssel és tűzzel érdemes!”

A számokban, a kézzel fogható eredményekben hiszek. Ugyanakkor hiszek az emberekben, a fejlődésben, abban, hogy mindenki egyedi tehetséggel rendelkezik. A tréner, a coach feladata, hogy segítsen ezt kibontakoztatni.

Az eredmény, a hatékonyság gyakran olyan soft skillekkel, érzelmi intelligencia faktorral, kommunikációs technikával függ össze, amely pontosan beazonosítható, továbbadható, tanítható és megtanítható mások számára.

Számos nemzetközi, multinacionális cég vezetői és értékesítési tanácsadója voltam az elmúlt 15 évben. Többfajta vizsgálatot, elemzést végeztünk, amivel a kiemelkedően hatékony vezetők és értékesítők speciális készségeit azonosítottuk be. Ezek nagyon hasonló struktúrába, modellbe rendezhetőek. Ez alapján alkottuk meg saját, holisztikus szemléletű modellünket, a „KARMA”-t ®, ahhoz, hogy amit csinálunk, abban hogyan lehetünk kiválóak különböző területeken.

Ebben a többszintű, egyszerű rendszerben az igazán eredményes vezetők és értékesítők minden szinten kiemelkednek. Meghatározó azonban a hozzáállás, a hit, a magunkba vetett hit, és annak a hite, hogy meg tudom csinálni, képes vagyok rá. Ez a legnehezebben változtatható, fejleszthető, a miértek, a motiváció szintje, ugyanakkor az összes többit meghatározza, felülírja.

Képzéseink előtt felmérjük ezeket a szinteket és ezen keresztül alakítjuk ki a program tematikáját, a prioritásokat. Foglalkozunk a miértekkel, az elhivatottsággal, a motivációval, a pozitív hozzáállással, a pozitív spirálba való bekerüléssel. Azzal, hogy valaki hogyan tudja igazán élvezni azt az utat, amin jár.

A következő szint a kapcsolatok kialakítása, bizalomépítés, rugalmas illeszkedés különböző típusú ügyfelekhez. Ebben meghatározó a tudatos és intenzív jelenlét, a flow kialakítása két ember között. Erre építjük a klasszikus értékesítési technikákat, mint amilyen az igényfeltárás, igénykeltés, meggyőzés, ellenvetés-kezelés, elköteleződés kialakítása.

Hiszek abban, hogy tanulni, fejlődni csak pozitív, inspiráló légkörben lehet, élményeken és tapasztalatokon keresztül. Egyrészt segít a sok éves saját tapasztalat mind az értékesítésben, vezetésben és a tréneri munkában, másrészt pedig a pszichológiai háttértudás, a miértek pontos ismerete. Gyerekeim pedig állandó edzésben tartanak. :-)